Close
[image imageurl="http://www.mediafris.nl/wp-content/themes/mustang/css/images-light/logo_footer.png"]
  • Alle content © 2005 - 2011

100sec: Kort en krachtige video’s


Klik hier voor de 100sec website.

100sec is een format gericht op nieuwe media. De verkoop of promotie van een product of dienst is niet meer wat het geweest is. Online marketing domineert meer dan ooit te voren het samenspel tussen vraag en aanbod.

In 100 seconden kunt u op een professionele wijze uw product, dienst, bedrijf of event, kort en krachtig in beeld brengen en promoten. Deze korte en krachtige video’s van 100 seconden zijn voor het publiek van tegenwoordig perfect om in te zetten bij uw online profilering.

Meerdere doelgroepen hebben een steeds kortere spanningsboog en willen daarom snel en duidelijk zien wat de meerwaarde van uw product, dienst, bedrijf of event is. Met een 100sec video zal u snel in verbinding staan met uw doelgroep.

Bewegende beelden zorgen daarbij voor een realistische weergave en een betrouwbare en professionele uitstraling. 100sec is een product van MediaFris, een ambitieus, creatief en ondernemend multimediabedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van betaalbare, uiteenlopende media producties.