Close
[image imageurl="http://www.mediafris.nl/wp-content/themes/mustang/css/images-light/logo_footer.png"]
  • Alle content © 2005 - 2011

Heeren van Oranje

Helden van de Nederpop en hofleverancier van Nederhits. anderhalf uur lang alleen maar: Hits van Toontje Lager, Jazzpolitie, Splitsing, Vandenberg, Is Ook Schitterend, Het Goede Doel en de Kast.
Na dat Bert Heerink en Peter Groot Kormelink elkaar jaren geleden achter het podium voor het eerst tegen het lijf lopen, ontstaat er een klik die tot op de dag van vandaag tijdens optredens van de Heeren van Oranje zichtbaar is. Al snel besluiten zij samen een muzikale toekomst te starten en nodigen daarbij ook Toontje Lagers zanger Erik Mesie en Joost Marsman van IOS uit met hen het podium te delen.
De voornaamste ingrediënten van Heeren van Oranje zijn: 4 kwaliteit zangers – evenzoveel keer hits en plezier op het podium. Na tournees langs poppodia, dorpstenten, festivals, en bedrijfsfeesten zijn de Heeren inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat zij in 2014 hun theatertour onder de titel Spelen gaan doen.

Een unieke en authentieke combinatie uit de jaren ’80 en ’90 voorzien van een fiks aantal grote hits die nog dagelijks de ether vullen.

Hits:
Stiekem Gedanst, Zonder jou, Liefdesliedjes, Zoveel te doen, Burning Heart, Julie July, Recht Uit het Hart, Voltooid Verleden Tijd, Na mij de zondvloed, Wind en Zeilen, Net als in de film, Ben Jij ook zo bang, Vroeg of laat, Vogel zo vrij, Het beest is los, Zolang je bij me blijft, Altijd wel iemand, Uit de schaduw, Dromen worden werkelijkheid,
Is she really going out with him, Easy Lover,
Land van Maas en Waal, Alright now, whatever you want, Jump, Final Countdown…